“Transylvanian Crafts”, atelierul ce redă magia lemnului

“Transylvanian Crafts”, atelierul ce redă magia lemnului

Pasiune, dragoste pentru tradiție și multă ambiție. Aceasta este rețeta atelierului de prelucrare a lemnului și amenajări interioare Transylvanian Crafts, ce își are sediul în Șelimbăr. Andreea și Andra sunt surori și, acum aproape cinci ani, s-au gândit să dea viață unui proiect ce implică mult suflet. S-au regăsit în magia lemnului, inspirate fiind de tradiția săsească din zona Transilvaniei. Astăzi, atelierul lor se bucură de un portofoliu bogat, cu proiecte diverse și autentice. Am cunoscut și noi o parte din ele, trecându-i pragul în cadrul campaniei “Produs în Sibiu“.

“Dacă o casă este văzută într-un chip uman, ferestrele sunt ochii. Așa cum ochii sunt poarta sufletului, ferestrele ne arată caracterul casei, al proprietarilor”, este un mesaj după care se ghidează atelierul din Șelimbăr și inspirat dintr-un ghid de restaurare a caselor vechi, “Casa țărăneacă săsească din Transilvania”, de Jan Hulsemann.

Pornind de la această idee, Andreea și Andra creionează proiecte unice, prin care cei care apelează la ele să se regăsească, să se simtă… acasă.

Citește continuarea poveștii pe Sibiu 100%

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?