Vrei sa faci parte din noul proiect al Asociatiei Produs in Sibiu?

Lasa-ne datele tale si te vom contacta!

Societatea (obligatoriu)

Persoana de contact (obligatoriu)

Selecteaza tipul de parteneriat dorit

PartenerProducător local

Domeniul de activitate

Telefon (obligatoriu)

Introdu codul din imagine:

Inchide
    click pentru toate articolele
    • Un proiect de vis pentru afacerea visurilor tale

Un proiect ambițios, creat special pentru dumneavoastră, ia viață la ieșirea din oraș. Acolo unde cele mai mari companii își au locul, ROMNET Business Park, vine cu o oferă de nerefuzat – 31 de hale din care puteți alege oricând una sau mai multe pe care să le personalizați după propriul vis. Noi aducem spațiul... Vezi Articol

mai mult
    • Aici este firma dumneavoastră! ROMNET BUSINESS PARK aduce la Sibiu calitatea olandeză într-un nou parc industrial

Căutați o hală nouă? Noi avem soluția! ROMNET Business Park este un proiect unic și ambițios, creat special pentru Sibiu – o combinație de 31 de hale care vor fi construite la sfârșitul acestui an în zona industrială vest. La doar câteva minute distanță de Aeroportul Internațional Sibiu, dar și de autostrada A1 vă așteaptă... Vezi Articol

mai mult
    • Campania Produs în Sibiu – de patru ani alături de sibieni și firmele din judeţ

Cea de-a IV-a ediţie a Campaniei „Produs în Sibiu” a ajuns la final după mai bine de trei luni în care am susţinut și promovat 35 de companii din domenii diverse, care își desfășoară activitatea la Sibiu. Firme care produc la o calitate impecabilă și cu precizie, produse ce sunt vândute pe marile pieţe internaţionale,... Vezi Articol

click pentru toate articolele
    • Tămâian Ioan

De ce sunteţi mândru că sunteţi sibian? Sunt mândru că sunt sibian pentru că sibienii sunt oameni de calitate, care ştiu ce este corectitudinea, francheţea, sunt oameni care îşi ţin cuvântul, îşi iubesc zona şi ţin la ţară. Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul ca municipiu este un oraş frumos care atrage oameni... Vezi Articol

• Astrid Fodor

De ce sunteţi mândră că sunteţi sibian?   Sunt mândră că locuiesc într-un oraş care este încărcat de istorie, marcat în mod pozitiv de tradiţiile şi spiritualitatea etniilor care şi-au găsit aici mediul perfect de co-existenţă. Sibiul este în acelaşi timp un oraş tânăr, care în mod natural îmbină energia unui mediu urban dinamic şi... Vezi Articol

• Nicolae Neagu

Cu mandria de a fi sibian m-am nascut, cred in Sibiu si in sibieni si nadajduiesc sa-mi pot ajuta ...

Storytelling

toate articolele

• Pefoc.ro, 10 ani de servicii impecabile şi mii de clienţi mulţumiţi

Anul 2006 reprezintă anul noilor începuturi pentru fondatorii Pefoc.ro SRL. Dacă până atunci, reprezentanţii firmei... Vezi Articol

• Familia inovativă wenglor

De-a lungul timpului, wenglor s-a implicat activ în viaţa socială a Sibiului, cu proiecte de... Vezi Articol

mai mult
    • WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

Numele WITTENSTEIN se bucură de o reputaţie impecabilă, fiind acea marcă pentru inovaţie, precizie şi... Vezi Articol

mai mult
    • Ultimele trenduri în materie de șeminee la bloc

Șemineul este în general asociat cu casa și mai niciodată cu apartamentul. Asta din cauza... Vezi Articol

toate articolele

alatura-te campaniei produs
    in sibiu

sibiu
    2021-2022

cariera ta in sibiu

Stiati ca ...

• Sibiul este a doua unitate de producţie din Europa, în domeniul automotivelor?

"Marquardt"