Cariera in Sibiu - wenglor

• 0 comentarii

Bun venit la wenglor!

Sunteti pregatit sa faceti parte dintr-o companie internationala de succes si in continua dezvoltare?
wenglor este lider pe piata mondiala in fabricarea si comercializarea de senzori optoelectronici si inductivi, sisteme de prelucrare de imagine, cititoare de coduri de bare si bariere de siguranta. Cei peste 50.000 de clienti din intreaga lume apreciaza produsele noastre ca fiind ideale procesului lor de automatizare.
Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra!

februarie 18, 2014

Posturi disponibile la wenglor

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function types_child_posts() in /home2/asociatia/public_html/wp-content/themes/pois/single.php:120 Stack trace: #0 /home2/asociatia/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home2/asociatia/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home2/asociati...') #2 /home2/asociatia/public_html/index.php(17): require('/home2/asociati...') #3 {main} thrown in /home2/asociatia/public_html/wp-content/themes/pois/single.php on line 120