Brânza din Mărginimea Sibiului este Produs în Sibiu
În meseria aceasta, nu are zile libere și mărturisește că rar îi e dat să lipsească de la mulsul oilor. Găsești povestea completă mai jos
În meseria aceasta, nu are zile libere și mărturisește că rar îi e dat să lipsească de la mulsul oilor. Găsești povestea completă mai jos
A revenit acasă, la Bistrița, în septembrie 2018, iar o lună mai târziu și-a deschis o firmă, fiind convins că ceea ce avea să facă
Fie vară, fie iarnă, pe bunica Paraschiva din Tilișca o găsim cu andrelele în mâini. Își începe ziua la 5 dimineața cu o rugăciune, urmată
Fiecare din cei trei membri ai familiei Beleiu are sarcini bine stabilite. Astfel, Ioan și Mihai se ocupă de procesul de facere a pâinii, iar
„Mi-am dat demisia, pentru că timpul trecea prea repede. Am mai avut idei multe, dar nu făcusem nimic în privința lor. Și asta nu voiam
”Sunt zece ani de când am început „Mangalița de la Racovița”. Se zice că primii zece ani sunt grei într-o afacere. De ce? Află din
Trecutul economic al Sibiului stă mărturie dezvoltării continue a urbei, încă de la prima atestare documentară care datează din 20 decembrie, anul 1191. Atunci sunt menționate, întâia oară, ținuturile sibiene. Mai târziu, în anul 1321, acestea obțin calitatea de civitas,…