DESCOPERĂ SIBIUL

Atracții turistice minunate din județul Sibiu

Biserica fortificată Gușterița

Situată aproape de Sibiu, biserica fortificată are multe elemente interesante și ilustrează istoria Transilvaniei.

Biserica fortificată Moardăș

Sculptura arhitecturală exactă a cheilor de boltă, a consolelor, a tracerilor și a stâlpilor este destul de impresionantă în acest sat relativ izolat.

Castelul bisericii din Nocrich

Biserică din secolul al XIX-lea în zidurile unei biserici fortificate. Biserica are o mulțime de detalii interesante, precum ceasul din turn care funcționează încă.

Biserica fortificată Nou lângă Sibiu

O biserică fortificată care nu este deosebit de cunoscută, dar care are detalii interesante. Bolta gotică, altarul și multe alte elemente fac să merite o vizită.

Biserica fortificată Brateiu

Biserica gotică fortificată din Brateiu este un bun exemplu de arhitectură gotică medievală. Zidul de apărare este intact, are două turnuri impresionante și multe detalii gotice.

Biserica fortificată Valchid

Biserica fortificată din Valchid are mai multe inele și turnuri de fortificație, dintre care patru sunt încă intacte. Biserica impresionează prin zidul și corul său.

Castelul bisericii din Marpod

Biserica fortificată din Marpod se află la nord-est de Sibiu, pe Valea Hârtibaciului, și este bine ascunsă în spatele copacilor și al vegetației.

Biserica fortificată Țapu

Satul are o biserică fortificată, cu un zid intact și un turn impunător din vremuri foarte vechi. Istoria satului este deopotrivă tristă și impresionantă.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?