VOCILE COMUNITĂȚII

Daniela Cîmpean

Președinte Consiliul Judeţean Sibiu

Este un privilegiu să ne putem bu­cura de posibilitatea de a alege un produs făcut de către un sibian sau de cineva apropiat nouă. Haideţi să conservăm acest privilegiu și pentru generaţiile care vin! Haideţi să facem în așa fel încât și copiii și nepoţii noștri să se poată bucura de posibilitatea de face astfel de alegeri! Haideţi să consumăm cu toţii local!

Adina Vintilă Străjan

Președintele Asociaţiei Produs în Sibiu

Producătorii locali nu sunt datori să reziste în timp. Impli­carea noastră pe langă un like sau share e bine să se vadă în numărul produselor cumpăra­te. Prin mâinile producătorilor nostri locali se transmite peste generaţii cultura, tradiţia, și bucuria locului din care facem parte!

Lucian Vlad

Manager proiect Asociaţia Produs în Sibiu

Știi cum îţi poţi aduce contribuţia la creșterea comunităţii tale? Susţine producătorii locali și cumpără produse din Sibiu.

Monika Tompos

Organizator de evenimente

Cumpăr produse din Sibiu din dorinţa de a încuraja producă­torii locali, dar și din dorinţa de a contribui la protecţia mediului prin descurajarea utilizării plasticului și a risipei alimentare.

Dr. Egri Eduard

Medic de familie

Încurajând prducătorii locali susţi­nem și locurile de muncă create de aceștia. Cumpărând pro­duse locale, vom descoperi, pe lângă calităţile acestora și multă pasiune.

Ciprian Ștefan

director CNM Astra

De trei ani de zile, Muzeul Astra generează programe comunita­re, programe care valorizează comunităţile, în special din mediul rural, arătându-le potenţialul lor de dezvolta­re în baza resurselor avute. Cumpărând și consumând local, contribuiţi la o dezvoltare suste­nabilă a comunităţilor din Sibiu, din oraș și din jurul orașului. Ruralitatea merită o șansă! Cumpăraţi local, să dăm o șansă satului românesc!

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?