VOCILE COMUNITĂȚII

Cătălina Costache

Director Executiv Fundaţia Polisano

Atunci când am de ales, prefer să cumpăr întotdeauna de la producătoii locali. Este o plăcere să vin în fiecare vineri la piaţa Vinerea Verde.

 

Makcim Fernandez Samodaiev

Violoncelist la Filarmonica de Stat Sibiu

În ziua de azi, să ai acces la pro­dusele locale a devenit de fapt un lux. Profitaţi de acest lux, să aveţi produse proaspete, făcute cu inima de oamenii dragi care vă înconjoară, produse sănătoase, care nu au fost congelate și aduse peste mare. Și mai ales în acest an de pandemie, e forma cea mai practică de a ne adapta la noua realitate. Consumaţi produse locale!

 

Adrian Tibu

Director Teatru Gong

Nu lăsa telemeaua de Sibiu să dispară ca dinozaurii. Cumpără local!

 

Ana-Maria Micu

Coordonator de programe

Cumpărând produse locale, oferi sustenabilitate, siguranţa unor locuri de muncă și ajuţi indirect comunitatea. Cumpă­ră și tu local.

 

Florin Coșuleţ

Actor TNRS

Cumpărând produse locale, nu doar încurajăm producţia micilor producători, dar ne facem și nouă bucurii enorme pentru că găsim produse excepţionale pentru noi și pentru familiile noastre.

Ciprian Ciocan

Director Fundaţia Comunitară Sibiu

Antreprenorii și micile afaceri din Sibiu au fost întotdeauna foarte importante pentru dezvolta­rea orașului. De aceea este super important ca atunci când, în vremuri ca acestea, trec prin momente dificile să îi ajutăm și noi, ca cetăţeni. De aceea vă încurajez să cumpăraţi și să consumaţi produse locale.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?